Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (2)Реферативна база даних (5)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Калайда К$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 10
Представлено документи з 1 до 10
1.

Калайда К. В. 
Формування хімічного складу плодів актинідії за різних погодних умов [Електронний ресурс] / К. В. Калайда // Збірник наукових праць Уманського національного університету садівництва. - 2012. - Вип. 81(1). - С. 110-114. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/zhpumus_2012_81(1)__18
Попередній перегляд:   Завантажити - 217.891 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Калайда К. В. 
Формування біологічної цінності плодів актинідії залежно від погодних умов періоду вирощування [Електронний ресурс] / К. В. Калайда // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Агрономія і біологія. - 2013. - Вип. 3. - С. 158-161. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_agro_2013_3_43
Попередній перегляд:   Завантажити - 412.575 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Калайда К. В. 
Ентальпія плодів перцю та швидкість зниження їх температури [Електронний ресурс] / К. В. Калайда, В. А. Колтунов // Овочівництво і баштанництво. - 2017. - Вип. 63. - С. 108-113. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Oib_2017_63_16
Попередній перегляд:   Завантажити - 318.797 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Калайда К. 
Господарсько-товарознавча оцінка сортів перцю солодкого, районованих в Україні [Електронний ресурс] / К. Калайда, А. Заболотна, В. Пиркало // Товари і ринки. - 2018. - № 2. - С. 110-120. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2018_2_13
Проаналізовано 65 сортів і гібридів перцю солодкого різних груп стиглості, внесених до Державного реєстру сортів рослин, придатних для поширення в Україні. За комплексом товарознавчих і господарських показників визначено 10 найбільш конкурентоспроможних сортів перцю солодкого різних груп стиглості для забезпечення ринку високоякісною продукцією.
Попередній перегляд:   Завантажити - 495.719 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
5.

Колтунов В. А. 
Харчова та енергетична цінність плодів солодкого перцю залежно від сорту [Електронний ресурс] / В. А. Колтунов, К. В. Калайда // Продовольчі ресурси. - 2018. - № 10. - С. 150-158. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2018_10_19
Попередній перегляд:   Завантажити - 913.59 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Колтунов В. А. 
Швидкість охолодження плодів перцю солодкого технічної стадії стиглості [Електронний ресурс] / В. А. Колтунов, К. В. Калайда // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 2. - С. 284-292. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_2_29
Попередній перегляд:   Завантажити - 477.564 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Колтунов В. А. 
Енергетична цінність плодів солодкого перцю залежно від сорту [Електронний ресурс] / В. А. Колтунов, К. В. Калайда // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2018. - Вип. 18, т. 1. - С. 290-298. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2018_18_1_41
Мета роботи - визначення ентропії сортів перцю солодкого, введених в Державний реєстр сортів України, та проведення групування сортів різних груп стиглості за їх тепловим станом. Встановлено, що лише 14 сортів мають достатньо високу енергетичну цінність і є перспективними для збільшення об'ємів виробництва цієї культури.
Попередній перегляд:   Завантажити - 407.621 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
8.

Скрипченко Н. В. 
Біохімічний склад плодів актинідії [Електронний ресурс] / Н. В. Скрипченко, К. В. Калайда // Інтродукція рослин. - 2011. - № 3. - С. 98-101. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/IR_2011_3_18
Наведено результати вивчення біохімічного складу плодів актинідії, вирощених за умов НБС ім. М. М. Гришка HAH України, та його зміни в процесі зберігання і переробки плодів.
Попередній перегляд:   Завантажити - 132.609 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
9.

Калайда К. В. 
Проблема виробництва конкурентоспроможних і лежкоздатних плодів перцю [Електронний ресурс] / К. В. Калайда, В. А. Колтунов // Вісник ХНАУ. Серія : Рослинництво, селекція і насінництво, плодоовочівництво і зберігання. - 2017. - № 1. - С. 5-12. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhnau_roslyn_2017_1_3
Попередній перегляд:   Завантажити - 300.72 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Накльока О. П. 
Продуктивність перцю солодкого залежно від схем розміщення і густоти рослин [Електронний ресурс] / О. П. Накльока, К. В. Калайда // Таврійський науковий вісник. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 103. - С. 99-104. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tnveconn_2018_103_18
Попередній перегляд:   Завантажити - 493.85 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського