Пошуковий запит: (<.>A=Калайда К$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 10
Представлено документи з 1 до 10
|
1. |
Калайда К. В. Формування хімічного складу плодів актинідії за різних погодних умов [Електронний ресурс] / К. В. Калайда // Збірник наукових праць Уманського національного університету садівництва. - 2012. - Вип. 81(1). - С. 110-114. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/zhpumus_2012_81(1)__18
|
2. |
Калайда К. В. Формування біологічної цінності плодів актинідії залежно від погодних умов періоду вирощування [Електронний ресурс] / К. В. Калайда // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Агрономія і біологія. - 2013. - Вип. 3. - С. 158-161. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_agro_2013_3_43
|
3. |
Калайда К. В. Ентальпія плодів перцю та швидкість зниження їх температури [Електронний ресурс] / К. В. Калайда, В. А. Колтунов // Овочівництво і баштанництво. - 2017. - Вип. 63. - С. 108-113. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Oib_2017_63_16
|
4. |
Калайда К. Господарсько-товарознавча оцінка сортів перцю солодкого, районованих в Україні [Електронний ресурс] / К. Калайда, А. Заболотна, В. Пиркало // Товари і ринки. - 2018. - № 2. - С. 110-120. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2018_2_13 Проаналізовано 65 сортів і гібридів перцю солодкого різних груп стиглості, внесених до Державного реєстру сортів рослин, придатних для поширення в Україні. За комплексом товарознавчих і господарських показників визначено 10 найбільш конкурентоспроможних сортів перцю солодкого різних груп стиглості для забезпечення ринку високоякісною продукцією.
|
5. |
Колтунов В. А. Харчова та енергетична цінність плодів солодкого перцю залежно від сорту [Електронний ресурс] / В. А. Колтунов, К. В. Калайда // Продовольчі ресурси. - 2018. - № 10. - С. 150-158. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2018_10_19
|
6. |
Колтунов В. А. Швидкість охолодження плодів перцю солодкого технічної стадії стиглості [Електронний ресурс] / В. А. Колтунов, К. В. Калайда // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 2. - С. 284-292. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_2_29
|
7. |
Колтунов В. А. Енергетична цінність плодів солодкого перцю залежно від сорту [Електронний ресурс] / В. А. Колтунов, К. В. Калайда // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2018. - Вип. 18, т. 1. - С. 290-298. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2018_18_1_41 Мета роботи - визначення ентропії сортів перцю солодкого, введених в Державний реєстр сортів України, та проведення групування сортів різних груп стиглості за їх тепловим станом. Встановлено, що лише 14 сортів мають достатньо високу енергетичну цінність і є перспективними для збільшення об'ємів виробництва цієї культури.
|
8. |
Скрипченко Н. В. Біохімічний склад плодів актинідії [Електронний ресурс] / Н. В. Скрипченко, К. В. Калайда // Інтродукція рослин. - 2011. - № 3. - С. 98-101. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/IR_2011_3_18 Наведено результати вивчення біохімічного складу плодів актинідії, вирощених за умов НБС ім. М. М. Гришка HAH України, та його зміни в процесі зберігання і переробки плодів.
|
9. |
Калайда К. В. Проблема виробництва конкурентоспроможних і лежкоздатних плодів перцю [Електронний ресурс] / К. В. Калайда, В. А. Колтунов // Вісник ХНАУ. Серія : Рослинництво, селекція і насінництво, плодоовочівництво і зберігання. - 2017. - № 1. - С. 5-12. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhnau_roslyn_2017_1_3
|
10. |
Накльока О. П. Продуктивність перцю солодкого залежно від схем розміщення і густоти рослин [Електронний ресурс] / О. П. Накльока, К. В. Калайда // Таврійський науковий вісник. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 103. - С. 99-104. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tnveconn_2018_103_18
|